NPO Radio 2 TopSongs

Lenny Kravitz viert de reis van het leven in nieuwe NPO Radio 2 TopSong

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Lenny Kravitz viert de reis van het leven in nieuwe NPO Radio 2 TopSong

Amerikaanse rockster Lenny Kravitz toont zijn menselijke kant in het nieuwste voorproefje van zijn aankomende album. Het opbeurende Human is deze week NPO Radio 2 TopSong.

In zijn nieuwste single Human erkent rocklegende Lenny Kravitz zijn menselijkheid. "Het gaat over ons als spirituele wezens die dit menselijke bestaan ​​leiden en wat dat is", vertelt hij tegen American Songwriter. De rocker legt uit dat hij niet langer iedereen constant tevreden probeert te stellen en dat hij aan de vooravond van zijn 60e verjaardag vooral zichzelf probeert te zijn. "Je vindt jouw straatje. Hoe bevrijdend is dat. Dat is de kern van de boodschap."

Blue Electric Light

Human is na TK421 het tweede voorproefje van Kravitz’ nieuwe plaat Blue Electric Light, de opvolger van Raise Vibration uit 2018. Dit twaalfde studioalbum van de rocker zou oorspronkelijk eerder deze maand uitkomen, maar de release is uitgesteld tot 24 mei. Blue Electric Light is opgenomen op de Bahama's en Kravitz schreef en speelde de meeste instrumenten zelf, samen met zijn vaste gitarist Craig Ross.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Human ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie