Muzieknieuws

Kings Of Leon deelt nieuwe single Split Screen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kings Of Leon deelt nieuwe single Split Screen

Kings Of Leons Split Screen is het tweede voorproefje van het aankomende negende album van de rockband Can We Please Have Fun dat op 10 mei uitkomt. Hieronder kun je het nummer beluisteren.

De band uit Nashville bracht vorige maand de eerste single uit, getiteld Mustang, het eerste nieuwe nummer dat de band uitbrengt sinds 2021.

Split Screen

Net zoals bij Mustang, bracht de band eerder deze week een teaser uit van Split Screen. Kings Of Leon deelden een korte video van Caleb Followill die backstage een gedeelte van de track speelt. De frontman onthulde eerder in een interview met iHeart Radio dat hij van alle nummers op Can We Please Have Fun Split Screen nummer is wat hij het liefst live wil speen. “Split Screen wordt een leuk romantisch moment”, zei hij.

Hoe de single klinkt, hoor je hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Can We Please Have Fun

Can We Please Have Fun is de opvolger van het achtste studioalbum When You See Yourself uit 2021. In dit aankomende album keert de band, die bestaat uit de broers Caleb, Nathan en Jared Followill en hun neef Matthew Followill, terug naar hun oorsprong. De Followils schakelden voor de plaat de hulp in van producer Kid Harpoon, die eerder samenwerkte met onder andere Harry Styles en Florence and the Machine.

Ster advertentie
Ster advertentie